Janda kuat main amput

Perkongsian pengalaman saya beamput sama sumandak-sumandak yang cantik,cute, manis, slim. I miss you all. Satu hari yang boring ni, saya mcm biasa surf internet.

Sia buka YM dan cek2 kalo ada siapa2 boleh dibawa chat. Sia tinguk2 mcm ada saturang sumandak penampang stay d kelang sedang online. So saya pun usik2 lah dia ni. Macam2 topik saya cerita sama dia, boleh dikira tahap open sangat juga lah kami. So satu hari ni saya tanya dia soalan biasa lelaki mo tanya, pasal amput. Me : bah buli suda ni… ko cakap seja bah price… lepas tu wajip jumpa ahh. Me : habis lah kau… seribu untuk satu malam ahh… jumpa petang. Me : jadi kau ingat? Bisuk petang sia pun tunggu dia d stesyen bas dekat pasar seni, lepas jumpa trus kami shakehand malu2 lagi.

Sia pun bawa dia pigi makan2 dulu sana area2 kotaraya. So cerita2 awal2 masih malu2, but lama2 mcm ok2 suda kami. So last2 inda tahan suda sia mo amput dia ni.

Then sia pun bawa dia check in pigi sana Ancasa hotel. Tapi tiada apa sangat mau kana rushing, sebab deal tu sampai 6. So lepas sia sama dia check in, trus kami sampai d bilik then sia trus tolak dia slow2 pigi katil dan start buka baju2 dia. Dia mcm blur seja sebab trus mau kana amput.

Sia amput dia slow duluan, sampai laju2. Dia pun awal2 mcm serba kaku seja kana amput stranger. Tapi lepas suda kana cucuk2 tu toto banyak kali, last2 baru dia dapat relek. Dia dari tadi tutup mata seja kesiokan.Sunday, January 18, Jazzmin. Aku memeluk Jessie sambil mengucupnya dan meramas buah dadanya. Jessie juga membalas kucupanku dengan bernafsu sambil tangan kanannya mengusap-usap zakarku.

Aku buka zip seluar Jessie dan meraba-raba pantiesnya yang basah. Aku baringkan Jessie di atas katil supaya mudah aku menanggalkan seluar dan pantiesnya. Aku menindih Jessie sambil memberinya kucupan hangat. Tanganku meraba-raba faraj Jessie perlahan-lahan. Seterusnya aku terus mengucup setiap inci tubuh amoi yang putih melepak itu. Aku jilat alur faraj Jessie sampai basah lencun dan memainkan biji kelentitnya sampai dia meraung kenikmatan….

Aku rasa Jessie mencapai klimaks masa tu sebab badannya jadi kejang dan dia macam kena histeria. Aku cium Jessie dan dia membalas ciumanku dengan rakus dan bernafsu sekali sambil tangannya memeluk aku dengan kuat. Aku sambung menghisap sambil menggigit perlahan-lahan kedua-dua puting Jessie.

Sebelah tanganku meramas punggungnya dan sebelah lagi terus menggetel kelentitnya. Jessie mengerang semakin lantang dan mula menarik-narik rambutku. Zakarku juga dah naik tegang habis so aku membuka kangkang Jessie dan meletakkan bantal di bawah punggungnya. Aku mencium Jessie sambil tanganku mengarahkan zakarku kesasarannya.

janda kuat main amput

Payah juga nak memasukkan kepala zakarku ke dalam lubang faraj Jessie tapi akhirnya berjaya juga sebab dah banyak pelincir. Baru masuk kepala, Jessie dah merintih sakit "Oh Jazz……it hurts".

Aku terus menusuk perlahan-lahan sambil mencium bibir, pangkal telinga dan tengkuk Jessie silih-berganti untuk membuatnya lupa akan keperitan yang dirasainya. Walaupun zakarku baru masuk separuh tapi nikmatnya amat tak terkata kerana zakarku dikemut ketat ditambah dengan kehangatan lubang farajnya…. Aku terus sorong-tarik zakarku beberapa kali cuba menembusi selaput dara Jessie dan akhirnya berjaya juga. Terjerit Jessie bila zakarku menembusi selaput daranya dan terus meneroka kedasar farajnya.

Rasa nak terputus zakarku dikemut oleh Jessie. Aku terus menyorong-tarik zakarku perlahan-lahan sambil bibir dan tanganku terus menyerang tengkuk dan buah dada Jessie.Perkongsian pengalaman saya beamput sama sumandak-sumandak yang cantik,cute, manis, slim. I miss you all. Mimang betul-betul bukan dalam list saya untuk amput sumandak polis.

Bahaya bah tu, dia gari kita dan kasi kurung kita, pastu mungkin kasi telanjang kita kalo buat kesalahan. Atau worse case dia mungkin kasi keluar pistul dorang kalo kita mengetek sama dorang.

Tapi macam biasa, life ni selalu offer benda-benda pelik. Apa yang kita tidak mau, itu lah yang mungkin kita dapat. So cerita pengalaman amput polis wanita ni berlaku tanpa saya rancang. Kalo dia mau sangat kana amput, so apa lagi, amput saja lah kan. So cerita ni bermula macam gini, si kawan visaya saya ni, sebelum jadi partner beamput saya macam biasa selalu jadi tempat saya rujuk untuk dapat sumber amputan baru.

Tapi masa tu saya masih lagi belom jadi partner beamput sama sumandak visaya ni lah. Dia pun ada boifriend dia bah kan. Ko ada kawan kah yang buli bawa dating-dating, bosan sia ni hari jumaat malam indada kawan bah? Bah kasi yes seja lah, kasi on seja. Kawan-kawan seja bah kan.

Wei, ko kasi visible lah tu YM ko sama dia, ko lari kah sama dia? So selepas dari tu saya pun chat lah dengan awek polis ni. Memang siapa2 yang try rapat dengan dia mesti perlu tahan sikit dengan sifat aggressif dia.

Bayangkan di YM pun suda susah mo layan tahap aggressif dia, mo dating lagi. So that explain napa dia boleh jadi polis, kasar kan. Sifat tomboi tapi muka pure perempuan, cute tahap amputable lagi tu. Sia akan anggap dating dengan awek polis ni sebagai pengalaman baru. Malam jumaat yang ditunggu-tunggu pun sampai, so kami pergi ke tempat yang dijanji.

Mimang low profile punya dating kunu.

Film Kehidupan (Eps. 7) - JANDA MINTA DI GENJOT PART 2 (KOLAB MASTREX VLOG)

Sana McD saja bah tempat kami dating. Ok apa, speed serve dan unlimited time buli cakap-cakap. Sewaktu si awek polis ni datang, saya betul-betul terkejut kara tinguk dia. Kenapa dia pakai ala-ala annual dinner punya baju. Punya bida, salah tempat dengan baju.

Itu apa dalam kepala saya bila nampak si awek polis ni pakai baju sangat2 cantik dan gaun lagi tu, nasib baik bukan gaun sapu lantai, Gaun tutup lutut seja. Imagine untuk McD seja.

gerup sex janda kuat amput

So kami bersalam dan lepas tu start lah kunu borak-borak. Sia dari tadi sentiasa terfikir, mana mungkin si awek polis ni tidak tau baju ni tidak sesuai dengan McD. So saya mula terima idea yang si awek polis ni memang sangat2 tertarik dengan saya, berabis dia mo mikikiut kunu sama sia.Sebelum aku mula, aku nak ucapkan tahniahlah kepada warga kerja sexmelayu ini, klassssssssssss gitu, sejak masok ke sini, dah berapa kali aku bawak awek aku surfing kat sini.

Awek aku dah gian lak, sambil baca, aku kena jilat cipap dia Aku sekarang berumur an Aku memang punya cita rasa sex yang aneh, nak jilat puki selalu, nak rasa lubang duburlah, nak simbah ayaq mani dalam lubang telingalah, dan macam-macam lagi, tapi janji aku puas. Aku baru habis belajar di sebuah IPTA, dengan berbekalkan ijazah, aku mula ler cari keje.

Bila dapat keje first thing aku buat loan komputer, susah nak dapat majalah playboy beb! Dan aku pun berkenalan dengan sorang awek yang keje kat kedai komputer kat Imbi Plaza, boleh tahan, nie ha. Body dia. Katanya dia menyewa kat Kampung Baru, sewa dengan kawan-kawan.

Hampir setiap hari aku called dia, pasal rindu dan teringin nak merasa mutiara pantai timur. Malam minggu biasanya pegi tengak wayang kat Cineplex, entah mengapa satu hari tu tangan aku pandai lak merayap, Aku ramas teteknya yang menjadi idaman kalbu, taklah besar sangat, tapi cukup menggairahkan. Habis jer citer yang kami tengok tu, aku bawa dia balik.

Sebelom tu, aku called kawan kat rumah, sume ada, hancus, hancus, mana nak buat projek nie???? Aku terus menjilat pukinya, kujolok lidahku ke celah liang pukinya. Tanpa membuang masa, aku terus menjilat, seperti lagaknya sekor kucing menjilat badannya, sasaran ku kelentit Lizz, yang seperti biji delima, kunyonyot sedikit sedikit, ada ketikanya kugigit lembut biji kelentitnya.

Menyembur air keluar dari pukinya yang tembam dan basah, kusedut dengan penuh nikmat dan keghairahan, aku benar-benar dahaga air puki, ku sembam muka kepukinya, melekit ku rasa air mazinya dimuka ku, dan aku rasa kepala butuhku seperti nak meletup, tapi ku tahan Lizz menelan habis air maniku, Aku berani hati tanya lagi " masih ade dare ke? Lizz jawab "teka ler Lizz merengek "rase ler Pas tu kami gi makan Sekarang aku dan Lizz dah kawan lebih kurang 9 bulan, dan sekali sekala tu aku carik gak puki lain, pasal Lizz datang haid.A gastroenterologist specializes in preventing, diagnosing and treating conditions of the gastrointestinal GI tract, or digestive system.

This includes the esophagus, stomach, intestines, liver, pancreas and gallbladder. A GI specialist focuses on the health needs of adults with digestive problems. A gastroenterologist may also be known by the following names: GI specialist, GI doctor, or stomach doctor.

There are specialists practicing Gastroenterology in Downers Grove, IL with an overall average rating of 3. Stephen Grill, MD Gastroenterology.

CERITA-CERITA PORNO

Accepting new patients. Scott Berger, MD Gastroenterology. George Stathopoulos, MD Gastroenterology. On staff at Elmhurst Memorial Hospital. Donald Hoscheit, MD Gastroenterology. On staff at Edward Hospital - Main Campus. Heliodoro Medina, MD Gastroenterology. On staff at Northwestern Medicine Delnor Hospital.

Sameer Barkatullah, MD Gastroenterology. Robert Janda, MD Gastroenterology. Rafi Ali, MD Gastroenterology. Rockford Yapp, MD Gastroenterology.

Peter Seraphin, DO Gastroenterology. Stuart Issleib, MD Gastroenterology. Philip Sweeney, MD Gastroenterology.

geseran ketika membuat

Rameez Alasadi, MD Gastroenterology.Its transmitter is located on Tumamoc Hillwest of downtown Tucson. KUAT was the first station in Tucson and one of the first educational television stations to broadcast in coloras it had discussed plans to do such broadcasts as early as Inconstruction work began on a satellite dish in a vacant pool south of the Bear Down Gymnasium, allowing the station to receive PBS programming via satellite, which it ably did by the mids.

Like the other stations in the Mount Bigelow tower farm, KUAT-TV is barely viewable in much of northwest Tucson and areas west of Mount Lemmon even though its coverage area should theoretically include most of southern Arizona. The Santa Catalina Mountains abruptly end with a steep drop-off in Oro Valleya Tucson suburb, and communities near the mountain are shielded by terrain from the signal.

The construction permit was granted on July 25,and after two failed attempts, the station went on the air on July 22, under Program Test Authority, and was licensed on December The station was forced to remain off the air, instead of signing on in the morning, as it could not restart its transmitter.

Operations on KUAS and cable distribution were unaffected. Both stations were granted construction permits to build digital facilities in Augustand both signed on in February The station was the first in Tucson to transmit its programming digitally.

It was one of the first stations to experiment with a multi-channel format, doing so as early as V-me move to cable only from 6. ReadyTV and World programming would share the same channel. From Wikipedia, the free encyclopedia. Redirected from K20GG-D. PBS member station in Tucson, Arizona. Retrieved September 12, Retrieved Arizona Daily Star. Tucson Weekly. KVOA 4. KFTU 3. KPOL 40 Ind. Southern Arizona News Network. English-language broadcast television stations by affiliation in the state of Arizona.

KOLD K38IZ-D See also English stations Spanish stations. University of Arizona. Located in : Tucson, Arizona. Founded : Students : 43, Endowment : Categories : University of Arizona Television channels and stations established in establishments in Arizona Television stations in Tucson, Arizona. Hidden categories: Webarchive template wayback links Articles with short description. Namespaces Article Talk. Views Read Edit View history. Languages Add links.Ghairah amoi cina muda — Esok boss perlu untuk meeting lembaga pengarah, tiba-tiba saja Meisin tercongak di depan mejaku.

Aku faham permintaan Meisin. Sudah menjadi polisi pejabat, mana-mana staf yang ingin stayback atau overtime perlu ada seorang pegawai menemani. Ada banyak pegawai di pejabat kami tapi nampaknya hari ini mereka kebanyakannya berhalangan.

Aku pun telah berjanji dengan isteriku untuk pulang awal kerana bapa mertuaku sedang bertandang ke rumah kami. Meisin Chua adalah setiausaha boss yang baru. Umur dia pun muda lagi, 20 tahun dan baru lulus diploma kesetiausahaan. Jadi banyak yang perlu dipelajarinya mengenai selok-belok pejabat. Kesian dengan permintaannya aku setuju. Terpaksa aku menelefon isteriku bagitau yang aku terpaksa pulang lambat kerana ada kerja yang perlu diselesaikan segera. Pucuk dicita ulam mendatang, sebenarnya sudah lama aku berminat dengan amoi muda ini.

Sebelum ni aku pernah pegang-pegang bahu dia dan pernah tepuk punggung dia. Dia buat tak kisah saja.

Peter J. Mustillo, MD

Aku ingat ini peluang keemasan bagiku. Pukul 5. Aku tengok dia tengah tekun buat kerja. Aku berdiri di belakangnya. Tercium bau harum dari rambutnya. Minyak wangi yang dipakainya juga berbau harum. Terangsang aku bila terhidu wangian yang dipakainya. Dia tengok mukaku. Hampir seminit dia tenung aku. Aku rasa tak enak dengan tenungan tajamnya. Aku bimbang dia tidak menyukai caraku.

janda kuat main amput

Kemudian Meisin senyum dan angguk. Apa lagi aku benar-benar gembira kerana mendapat lampu hijau dari amoi muda ini. Aku picit bahu Meisin perlahan-perlahan. Makin lama tangan aku makin ke bawah bahagian belakangnya.

Aku gosok-gosok belakang Meisin sambil aku berdiri.

janda kuat main amput

Meisin menikmatinya sambil memejamkan matanya. Aku mula merapatkan diri aku. Rambutnya yang hitam dan sebahagian dicat perang berbau harum. Adik aku dalam seluar mula terasa berdenyut-denyut. Aku rapat lagi sampai adik aku menempel di bahu Meisin. Tangan aku masih lagi berada di belakang Meisin, aku picit-picit belakang dan bahunya.